Gtaciyiz'dan Gta 5 İncelemesi ve Yorumları

Alhasoglu - - - - - Yorum yok 31 Ekim 2013 Perşembe

Gta 5 - Genel İnceleme
 Normal olarak gelişmiş bir oyun bekliyorduk.Ve bu bizim karşımıza sunuldu.Gelişmişlik bazında teknolojinin gelişmesiyle oyunlar bir üst kademeye çıktı.Mekanik ve fiziksel özellikler artmış hale geldi.Gta 5 'in çıktığı andan itibaren oynayıcılar görselliğe yüklendi.Ancak bence iç yapı da incelenmeli.Görevler ve yapay zeka olağanca üst kademede.Mükemmeliyeti yakalamaya bir adım daha yaklaşmış vaziyete geldi.Ancak yine de geliştirilmeli ve daha iyi olabilir bir yorum çıkmakta.

Görsel Özellikler
 Karakterimiz zaten gta 4 de olduğu gibi çok iyi seviyede.Görüntü ve gölgeler olarak çok iyi bir seviyede.Ancak ağaç ve diğer yapıların seviyesi artırılmalı gibi.Zaten iyi olan silahla kontrol de aynı şekilde kalmış.Daha üst seviyesi beklenmemeli diye düşünmekteyim.Araçlar biraz daha güzel olabilirdi.Hele ki insanların yürüyüş stilleri, gölgeleri vs. çok iyi durumda diye düşünüyorum.

Nereden indirebiliriz ?
Gta 5 'i sitemizden indirebilirsiniz. Bu linke tıklayın ; gta 5 indir - ve oradan indirme butonuna ulaşabilirsiniz.Herkese iyi oyunlar diliyorum.Güzel bir serüven sizleri beklemekte..


bu konudan indirin ; http://gtaciyiz.blogspot.com/2013/10/gta-5-indir-full-indir-yukle.html
Benzer Yazılar

Yorumlar(0)

T-Blog Temasıdır.Tasarımcıya teşekkürler.
Gtacıyız - gta indirme merkezi.

antalya escort